Beharangozó vs MTK - Új sorozat kezdeténSorozaban 34 megnyert NB I B-s bajnoki után a múlt hét végén a MAFC otthonában véget ért hosszú, remek győzelmi sorozatunk. Szombaton 18 órától hazai környezetben az MTK ellen kezdhetünk új sorozat építésébe.Szombati riválisunk 3 forduló után ugyan nyeretlen, de kosárkülönbsége csupán -12, ami azt jelenti, hogy minden mérkőzése szoros volt, átlagban 4 ponttal maradt alul. Csupán a tényszerűség kedvéért megemlítjük: a MAFC otthonában, ahol mi a múlt héten "véreztük - akadt, aki a szó szoros értelmében - el", a törökbálintiak korábban 74-66-ra kaptak ki. 
Az, hogy riválisunk még nyeretlen, azt jelzi, még nem teljesen állt össze az egyébként jó képességű játékosok alkotta együttes, amelynek már egy ideje együtt játszó magjához olyan — játékosaink számára az előző évadból már ismert — játékosok érkeztek, mint például az Óbuda egyik legeredményesebb dobója, Vámos László, vagy a SMAFC korábbi kulcsembere, Berneczei László. 
De foglalkozzunk inkább magunkkal! A MAFC otthonában elszenvedett vereség után, a hét elején csapatunk — két tapasztalat középjátékosunk, Ati és Szele nélkül is — fölényes, 119-60-as győzelmet aratott a Hepp-kupában, végig űzve-hajtva vendéglátónkat, az NB II-es TFSE együttesét. Ugyanezzel a mentalitással, elszántsággal kell játszani szombaton is (felhasználva a MAFC elleni vereség alkalmával szerzett tapasztalatokat). 
Ami örömteli, első hazai meccsünkön, a Békés ellen már kimondottan szép számú szurkolótábor buzdította a srácokat, s a MAFC csarnokában is voltak szimpatizásaink szép számmal. Fontos lenne a srácoknak, hogy a vereség után is érezzék a "törődést", a szigetszentmiklósi kosárlabda barátok szimpátiáját, éppen ezért reméljük, újra sokan kilátogatnak a csarnokba, s buzdítják a Batyit..
B.L.
#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsalad 


Vissza a főoldalra