Beharangozó vs Oroszlány - Az első hazai rangadó - cél az itthoni veretlenség megőrzése‪Holnap (csütörtök) este NB I B-s hazai veretlenségnük megőrzéséért lépnek pályára fiaink, akiknek kemény, nehéz hetük lesz. ‬Csütörtökön az az Oroszlány látogat hozzánk, amely a legutóbbi fordulóig veretlen volt, de a MAFC elleni hazai meccsel együtt ezt is elveszítette. Mi is kikaptunk a legutóbbi bajnokin, a mezőny egyetlen veretlen csapata, a Veszprém győzött le minket. Azonban a Hepp kupában sikerült javítaniuk a srácoknak, akik 104-69-es, magabiztos sikerrel jutottak túl a MAFC-Martos csapatán. 

Csütörtökön este várhatóan jóval nehezebb dolguk lesz a Nagy-fivéreknek s társaiknak. Az oroszlányiaknál Hegedűs Gergely, Kiss Kornél és Mohácsi Máté személyében három jelentős, több éves élvonalbel rutinnal rendelkező játékos is erősíti az csapatot, de Sömenek Martin és Illés Máté is játszott az NB I-ben, Joel Nshimba pedig az egyik legjobb fizikai adottságokkal megáldott fiatal kosaras a magyar mezőnyben, míg légiósuk Remy Christianson pedig kerek 30 ponttal terhelte meg a MAFC kosarát. 

Talán nem túlzás azt álítani: NB I B-s történetünk - a zöld csoportos évad, s a piros csoportos szezonból eddig eltelt időszak - legerősebb ellenfelét fogadjuk. A cél az NB I B-s hazai veretlenség megőrzése, ami nagyon nehéznek ígérkezik. Éppen ezért nagy szükség lenne a szerencsére egyre növekvő létszámú szigetszentmiklósi szurkolók buzdítására, már csak azért is, mert várhatóan Oroszlányból szép számmal érkeznek vendég drukkerek, úgyhogy zengjen-zúgjon a "Hajrá Batyi" - s reméljük, szurkolóink segítségével megőrizzük a hazai veretlenséget, s akkor bizakodva várhatjuk majd az újabb, vasárnapi rangadót, amelyet a Honvéd otthonában játszanak fiaink. 

Hajrá Batyi! Hajrá Prima!

B.L.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra