U12 - Kitűnő edzőmeccs Karcagon!Szerdán délután, az előző fordulókból megismert karcagi csapat látott bennünket vendégül. Kitűnő lehetőség volt ez a hétvégi U12-es forduló előtt, hogy meccs körülmények között gyakoroljunk. 14 fővel vágtunk neki az útnak, melynek az U12-es keret játékosai adták a gerincét.Karcagi SE Pusztai Sasfiókák - BKG-Ebes

35 - 48

Hat „negyedet” játszva, végig vezetve diadalmaskodtunk úgy, hogy a csapat minden játékosa bőven kapott bizonyítási és játék lehetőséget. Szerencsére mondhatom, hogy a legtöbben éltek is ezzel, így magam is tisztább képet kaptam, hogy kiket és milyen felállásban érdemes játszatni a hétvégi fordulóban Nyíregyházán, ahol eddigi legkomolyabb felmérőnkre készülünk, hisz történetünk során először a „C” jelű csoportban vitézkedhetünk. 

A mérkőzés fantasztikusan kezdődött, a gyerekek sose látott módon tartották magukat a mérkőzés előtt megbeszéltekhez. Azaz rengeteg passzal, egymást és a jobb, tisztább helyzeteket keresve csapatként játszottak. Mindezt szívós, sokszor extra és szemet gyönyörködtető védekezéssel egészítették ki a másik oldalon. Amin továbbra is javítani kell, az a helyzet kihasználás, ugyanis ma is rengeteg könnyű ziccert és közeli dobást hagytunk ki.
Összességében a mérkőzéseken látott dolgaink nagyon biztatóak a hétvégére nézve, remélhetőleg kitart a lendület és meg tudjuk lepni a következő ellenfeleinket!

Csak így tovább, azt hiszem elindultunk egy nagyon jó úton!

Sz.J.Vissza a főoldalra