Beharangozó vs Nyíregyháza - Hepp-kupa bravúr után, bajnoki rangadó előttÓriási bravúrt bemutatva simán verték a srácok a Hepp-kupában azt a MAFC-ot, amelytől a bajnokságban simán kikaptak.Csapatunk tehát a Hepp-kupában bejutott a legjobb nyolc közé, a bajnokságban pedig vasárnap újabb rangadót játszik. 
Fiaink elég régen, 3 hete játszottak legutóbb hazai közönség előtt. Vasárnap újra Szigetszentmikóson lépnek pályára Tanács Atiék, akik ezúttal a hozzájuk hasonlóan szintén 3 vereséggel álló Nyíregyházát fogadják. A vendégeknél Bus Iván, Bazsó Brúnó, Tóth Gergely, valamint Czinger Zoltán személyében több, jelentős A-csoportos múlttal rendelkező játékos szerepel, a távolról is jól dobó center, Tóth Gergely pedig a válogtottban is játszott egykoron, s a "Kék Cápák" csapatának kulcsjtékosa még a több mezőnyposzton is bevethető amerikai légiós, Kayel Locke. 
Ennek ellenére csapatunk egészséges önbizalommal várhatja a minden bizonnyal színvonalas, érdekes, izgalmas bajnoki rangadót, hiszen a már említett Hepp-kupa bravúr mellett a legutóbbi 3 bajnokiját is megnyerte, diadalmaskodva többek között a Honvéd és a Vasas otthonában. 
Jó mérkőzésre van tehát kilátás, s ahhoz, hogy a srácok tovább folytassák menetelésüket szükségük lesz növekvő létszámú szurkolótáborunk buzdítására!
Hajrá BKG, hajrá Batyi!
B.layer...


Vissza a főoldalra