Beharangozó vs Nagykőrös - Megnyert rangadó után újra itthonA Nyíregyháza elleni huszáros hajrával a megnyert rangadó után vasárnap 18 órától újra hazai környezetben lép pályára csapatunk, A Nagy-fivérek és társaik ezúttal a Nagykőrösi Sólymok együttesét fogadjákBár a Sólymok együttese a legutóbb hazai pályán 30 ponttal, 91-61-re kikapott a MAFC-tól, azt megelőzően zsinórban 3 meccsét - a Bonyhád és a Békés ellen idegenben, közben a PVSK-Kronosz kiadó ellen otthon diadalmaskodva - is megnyerve az alsóházból felverekedte magát a középmezőnybe. A nagykőrösiek jelenleg 4-9-es mérleggel a tabella 9. helyén tanyáznak. 
Ebből az azért leszűrhető, hogy a Pest megyei alakulat idegenben sem esik kétségbe, Békésen például nagyobb hátrányból felállva tudott nyerni. A tabellán elfoglalt helyezések, valamint a győzelem-vereség mutatók alapján egyérteműen a 8-3-as győzelem-vereség mutatóval, a 4. helyen álló csapatunk a meccs esélyese. A jó képességű játékosokkal rendelkező, s csarnokunkban várhatóan veszítenivaló, nyomás nélkül pályára lépő Sólymok gárdája veszélyes ellenfél, amely ellen az utóbbi hetekben mutatott szervezett, koncentrált játékra lesz szükség ahhoz, hogy bajnoki győzelmi szériánkat 5 meccsesre növeljük (közben, nem mellesleg, a Hepp-kupában is volt egy parádés diadalunk a MAFC ellen) s megerősítsük helyünket az élmezőnyben. 
Ehhez ezútal is szükségünk lesz szurkolóink segítségére is, akik remélhetőeleg újabb jó mérkőzésnek, s újabb Batyi-diadalnak lehetnek majd szemtanúi. 
Hajrá BKG, hajrá Batyi!
B.L.


Vissza a főoldalra