NB II - Könnyed győzelem a 2018-as búcsúnSzívós, szellemes és lelkes játékkal arattunk győzelmet a Kiskunfélegyháza ellen s így győzelemmel búcsúzunk a 2018-as esztendőtől!Príma SE II. - Kiskunfélegyházi KC

88-63

(21-17 , 20-17 , 25-15 , 22-14 )

Mérk. kód: F2KE 0093 Jvk: Takács Zoltán , Ifj. Marton Péter ű

Príma: Marosi Ottó: 28, Pali Dávid: 16/12, Szabó Attila: 17/6, Obai: 9, Szendrei József: 8, Pálur Máté: 3,  Balogh Balázs: 3/3, Tjani Ali: 4.


Utolsó 2018-as hazai mérkőzésünkön a Kiskunfélegyházi KC csapatát fogadtuk. A kezdeti szerény létszám szerencsére 8 fősre bővült a bemelegítés végére, valamelyest megnyugtatva minket, hogy lesz “kispadunk”. Minden negyedet megnyerve sikerült simán nyernünk vendégeink ellen, akik minden (gyakran sporszerűtlen, kosárlabda pályára nem való) eszközzel igyekeztek minket kizökkenteni. Félidőben még nagyon elszánt volt az ellenfél, ezt hallhattuk — nem túl szimpatikus stílusban — … Talán a folyamatos szövegelés, és a félidei “üzenetük” is hatással volt arra, hogy a második félidőben még összeszedettebben és pontosabban játszva építsünk ki még nagyobb különbséget, és simán nyerjük az összecsapást. Elől, hátul okosan játszottunk. Jól használtuk ki az ellenfél gyengeségeit, jól lepattanóztunk, sok kiharcolt faultunk volt. Megvolt az egyensúly a hárompontosok és a belső kísérletek között. Szép labdajáratások, megoldások, látványos átmeneti játékok voltak ránk jellemzőek. Minden pályára lépőnek volt legalább egy extra momentuma! Attila idei legjobb meccsét játszotta, támadásban kívül-belül eredményes volt plusz sok faultot is harcolt ki. Védekezsében pedig kiváló munkát végzett az ellenfél legjobb dobóján, aki 23 pontját  pocsék dobószázalékkal érte el. Ottó ismét Úr volt a palánkok alatt, nem nagyon volt rá ellenszere az ellennek. Balázs és Dávid remekül kiegészítik egymást a felső posztokon, leveszik egymásról a terhet így mindeketten több üres dobóhelyzethez jutnak, ami az ő igazi erősségük. Joci sokoldalú játékkal vette ki a részét a sikerből, külső szemlélők szakértő szeme szerint, amolyan Ben Simmons módjára. Obi ismét dupla-dupla közeli meccset hozott, nagy örömünkre szolgál, hogy ez lassan megszokott lesz tőle! Máté és Ali is aktív játékkal vették ki a részüket a sikerből, mindkettejüknek voltak igazi “highlight momentumaik”.  Mindenkire lehetett nyugodt szívvel számítani ezen a meccsen, s mindenki hozzátett a sikerhez!

Sz.J.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsalad
Vissza a főoldalra