NB II - Vereséggel kezdtünk 2019-benAz első félidő -19-es eredményt hozott, majd a harmadik negyedben felőröltek minket a szolnoki bajnoki címre törő fiatalok.Príma SE II. - Szolnoki Olaj KK II.

69 - 119

(19-31 , 11-18 , 15-38, 24-32 )

jvk: Vaszi Ádám , Lonáth László

Príma SE II: Marosi Ottó : 20/3 Pali Dávid: 13/9

Szolnoki Olaj II: Tóth Zoltán: 12/6 Taiwo Samuel: 19/3 Kókai Dávid: 11/3  Arnóth Zoltán : 13/3 Szabó Norbert: 14/3  Rudner Gábor: 13/9 Komlósi Attila: 10

A 2019-es naptári év első mérkőzésén a bajnokesélyes Szolnoki Olaj II csapatát fogadtunk a G4 csarnokban. A több A-csoportban is kisebb-nagyobb szerephez jutó játékosokat felvonultató fiatal szolnoki gárda már a félidőben tetemes 20 pontos előnyt alakított ki. Az első negyed dobó párbajából a vendégek jöttek ki jobban, a második negyedben kevesebb kosár esett, de közelebb zárkózni nem sikerült. Azt hihettük, hogy talán elfogyott a szolnoki puskapor. Ez sajnos nem így volt, hisz a fordulás után egészn elképesztő futást produkált a vendég gárda Rudner és Taiwo vezetésével. Sajnos kicsit több mint fél negyed elteltével már 50 pont körüli differencia alakult ki. Nem tudtunk mit kezdeni a szolnokiak (amúgy nem extra szigorú) letámadásával. Sorozatban kaptuk a leindításokat és az üres hármasokat. Időkérés után sikerült kicsit rendezni a sorokat és okosabb támadójátékkal sikerült csökkenteni a különbséget már itt, a harmadik etapban is. A negyedik negyed szorosan alakult, de összességében itt sem tudtunk közelebb zárkózni és a végére pont 50 pont lett a különbség a két csapat között.

Sz.J.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsalad 
Vissza a főoldalra