NB II - Egy negyedig tartott a varázserőVasárnap este fogadtuk az éllovas Cegléd gárdáját a G4 csarnokban. A papírforma nem mellettünk szólt, gyakorlatilag teher nélkül állhattunk ki a légiósokkal és sok B-csoportot megjárt játékossal felvértezett vendégeink ellen.PRIMA SE II. - Cegléd
54:105
(16:17,14:32,10:27,14:30)

Príma: Szendrei 12, Marosi 12, Pali 9/3, Szász 5/3, Szabó 6, Balogh 3/3, Obai Nebil 7

Remek első negyedet produkáltunk, sokáig vezettünk is, kreatív támadások, jó védekezés jellemzett minket, lendületesen okosan játszottunk. A negyed végére mindössze 1 ponttal vezettek a ceglédiek.
Sajnos a második negyedtől kezdve, kijött a kispadok hossza közötti különbség. Mi elől-hátul látványosan fáradtunk fejben és fizikálisan is, és nem tudtuk sok cserével (összesen 7-en álltunk ki ezen a meccsen) felfrissíteni a játékunkat. Ezzel szemben a ceglédieknek hosszabb kispad állt rendelkezésükre, és a második negyedtől egy nagyon jó dobóformával rukkoltak elő, és húztak el egyre jobban tőlünk. A végére súlyosnak mondható 50 pontos zakóba szaladtunk bele, ám a játék képe alapján sokáig nem volt ilyen látványos különbség a csapatok között. Az első félidőben különösen kaparnia kellett a feljutásra hajtó éllovasnak.
Nálunk hiányoztak a kulcsembereink pontjai, valamint, az utóbbi időben egyre stabilabb és termékenyebb teljesítményt nyújtó Obi fault problémái is megnehezítették a dolgunkat, különösen, hogy ilyen kevesen voltunk.
Voltak szép momentumok, ismét volt tartása a csapatnak, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve!
Következik a Gyula, ahol csak a győzelem elfogadható számunkra!

Sz.J.Vissza a főoldalra