Beharangozó vs Honvéd - Az oroszlányi bravúr után jön a rekordbajnokA szenzációs oroszlányi bravúrt követően csütörtökön 18 órától a magyar férfi kosárlabdázás történetének legeredményesebb együttesét, a 33-szoros bajnok, 17-szeres kupagyőztes Budapesti Honvédot fogadja csapatunk.Ellenkező előjellel várja a két fél a csütörtöki csatát: csapatunk óriási bravúrt bemutatva Oroszlányban tudott nyerni, ugyanakkor a Honvéd elég simán elveszítette saját pályján a MAFC elleni egykoron örökrangadónak titulált összecsapást. 

Ellenfelünk - soraiban többek között a korábbi sokszoros bajnok és válogatott Horváth Ákossal - nyilván igen elszántan készül ellenünk, Puskás Artúr és tanítványai megpróbálják ellenünk kiköszörülni a csorbát, azaz javítani. Csapatunk számára az oroszlányi bravúr után talán a legfontosabb: "földön maradni" - bár ismerve a srácokat, valamint dr. Nagy Ágoston vezetőedzőt, valószínűleg fölösleges is a figyelmeztetés. 

Ezzel együtt ami volt elmúlt, ahogy mi szép oroszlányi sikerünk, úgy a Honvéd MAFC elleni hazai veresége is. Rangadó lesz, csapatunk a 4. helyen állva fogadja a 6. helyezettet, s ahogy az előző forduló eredményeiből, úgy abból sem szabad kiindulni, hogy az első körben "idegenben", a Ludovika Campus csarnokában 76-67-re legyőztük a Honvédot. Nagy csatára van kilátás, s egy esetleges újabb győzelem esetén tovább üldözhetjük a dobogós Veszprém-MAFC-Oroszlány triót. 

Várhatóan a Honvédot elkíséri jó néhány híve, bízunk benne, hogy csapatunk hívei közül is sokan kilátogatnak majd Benjit, Bobit, Atit, Sethet és a többieket buzdítani!

Hajrá BKG-Príma SE, hajrá Batyi!

B.L.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra