Beharangozó vs Vasas - Rangadó a Vasas ellen‪Vasárnap 18 órakor újabb rangadó vár fiainkra, Tanács Atiék a Vasas együttesét fogadják‬Az előző kiírás bajnokság döntőjének vesztese látogat tehát Szigetszentmiklósra, az 5. helyen álló fiaink a 6. helyre felkapaszkodó Faragó-legénységet látjuk vendégül. 

Ami biztos: a vasárnapi találkozó kapcsán két korábbi meccsünknek nem szabad túl sok jelentőséget tulajdonítani. Az egyik a múlt hét végi budafoki vereségünk, a másik azonban az őszi, kamaraerdei magabiztos sikerünk. A múlt hét végi meccsen mi voltunk fáradtak, ősszel viszont a Vasas úgy fogadott minket, hogy hét közben - velünk ellentétben - volt mérkőzése...

Most mind a két csapat egy teljes hetet készülhetett a rangadóra. 

Vasárnap esti ellenfelünket nyilván fűti a visszavágás vágya, mi viszont szeretnénk bebizonyítani, hogy a múlt hét végi budafoki vereség csak kisiklás volt. Éppen ezért mindenképpen motivált, elszánt csapatok izgalmas mérkőzésére számíthatunk, amelyet ahhoz, hogy fiaink sikerrel vívjanak meg, szükségük lehet a segítségre, a buzdításra a lelátóról. 

Hajrá BKG, hajrá Batyi! 

B.L.

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra