Beharangozó vs Honvéd - Búcsúzni csak szépen...Vasárnap este, 19 órától játssza csapatunk szezonbeli utolsó összecsapását. Dr. Nagy Ágoston együttese az 5. helyért zajló párharc visszavágóján fogadja a Honvéd csapatát.A párharc első mérkőzését 108-83-ra, tehát 25 ponttal nyerte a Honvéd. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy annak a hétnek az elején csapatunk "motorjai", a Nagy-fivérek már "csúcsra járattattak", azaz jelentős szerepet játszottak abban, hogy a TF megnyerte az egyetemi bajnokságot. Ezek után a bajnoki helyosztón, ha a szervezés, a mezőnymunka meg is volt a részükről, a dobás nem igazán ment nekik. 
Most, a héten a srácok csak a  visszavágóra fókuszálhattak, s Dr. Nagy Ágoston nyilván mindent megtett, s tesz azért, hogy játékosai a lehető legjobb fizikai és mentális állapotban várhassák a visszavágót. 
Nyomás biztos nem lesz a srácokon, hiszen újoncként bejutottak a legjobb 6 közé ebben a borzasztó erős piros csoportban. 
Az évad utolsó meccsén, ráadásul hazai környezetben a cél a szezon szép lezárása lehet. Bátor, vagány, felszabadult játékkal. Természetes, hogy győzelemmel akarjuk befejezni az évadot, bízunk benne, jó dobóformával, a gyakran látott lendüeltes, gyors, pontos játékát hozza együttesünk - hogy mire lesz elég, a remélhetőleg szép számmal kilátogató szurkolóink előtt, az majd vasárnap 19 órától kiderül.
B.L.


Vissza a főoldalra