Új arcok a fedélzeten V.Ahhoz, hogy teljes legyen a következő évi keretünk, még szükség volt a kirakós utolsó darabjára.Az utolsó láncszem nem más, mint az amerikai születésű, 203 cm magas, 98 kg-os magasbedobó, Nick Allen.

A 22 éves ifjú tehetség a San Antonioi Egyetemre járt. Az NCAA Divízió I-es egyetem színeiben a 2018/19-es szezonban 30 mérkőzésen lépett pályára, ebből 28 alkalommal a kezdő ötös tagja volt. Átlagban 26,3 percet töltött a pályán s ezalatt 8,9 pontot, 5,1 lepattanót, 1,3 gólpasszt és 0,5 blokkot tett a közösbe.

- Mi volt a célod a csapattal a végzős szezonodban (2018/2019)?

N.A.: Az elsődleges célom az volt, hogy megnyerjük a konferenciánkat, de sajnos ez nem sikerült és a második helyen végeztünk.

- Miért választottad a 25-ös mezszámot?

N.A.: A nagymamám 2009. december 25-én hunyt el és ezzel a számmal az Ő emlékének adózom.

- Hogyan fogsz felkészülni a következő szezonra?

N.A.: Az elmúlt időszakban minden nap edzettem az egyetemi edzőimmel, illetve “pick up game”-eken játszottam/játszom néhány profival, akik szintén San Antonioban vannak. Ezen túl rendszeresen járok konditerembe is, hogy jó formában legyek.

- Fogsz játszani a nyáron valamilyen Pro Am tornán?

N.A.: Ezen a nyáron nem tervezem a játékot ilyen tornákon. Illetve, ha minden jól megy, akkor augusztus elején már csatlakozom is az új cspatomhoz. 

Nick, üdvözlünk a klubnál és sok sikert kívánunk a következő szezonhoz!

#PrimaBasket 🐏#RamCity #basketball 🏀#Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra