Két győzelem, egy vereség a külföldi túránA Salzburg együttesét csapatunk oda-vissza megverte, azonban a rosenheimi alakulat ellen pár ponttal alul maradt.Az első mérkőzésen a Salzburg csapatával játszottunk, ahol egy hosszabbításos mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk. 

BSC Salzburg - BKG-PRIMA Akadémia

74-77

(21-17; 13-13; 15-21; 18-16; 7-10)

Csapatunk vezetőedzője a következőket mondta: “Minden szélsőséges helyzethez alkalmazkodni. (Nyolc órás buszút.) Erről szólt az első mérkőzésünk. Elsősorban a támadó elemekre készültünk, mert ott voltak eddig akadozások. Bár nem dobtunk olyan sok pontot, mégis láttunk pozitív változást a korábbi mérkőzésekhez képest.”

Highlights a mérkőzésről:

https://youtu.be/SQKIHw-pn-k

Hegedűs Attila interjú:

https://youtu.be/mmqKjSdiCJ4


A második edzőmeccsünket a Rosenheim ellen vívtuk, amelyen 21 pontos hátrányból sikerült fordítanunk, de a végjáték utolsó perceire azonban a “come back” sokat kivett a srácokból és végül 4 pontos vereséget szenvedtünk.

Rosenheim - BKG-PRIMA Akadémia

85 - 81

(28-19; 20-16; 18-19; 19-27)

“Sikerült nem csak megérteni, hanem meg is valósítani a váltásokat a meccs közben. Nagyobb hartányból fordítottunk. A sok kihagyott könnyű helyzet megbosszulja magát. A végjátékot nem nyertük meg, de ez volt az első komoly csapatmunka.” - értékelt Dr. Nagy Ágoston.

Highlights a mérkőzésről:

https://youtu.be/wqRaUpZJRpU

Reizer Roland interjú:

https://youtu.be/Nj5Ul9zMzLI


A harmadik, egyben utolsó mérkőzésünkön 5 ponttal győztünk. A meccs alakulásán látszódott a sorozatterhelés, kicsit pontatlanabbul dobtak a fiúk, de végig kézben tartva a mérkőzést, sikerült győztesen elhagyni a pályát. 

BSC Salzburg - BKG-PRIMA Akadémia

56 - 61

(13-14; 12-13; 14-16; 17-18)

“Benji sérülése után új eszközöket és embereket vetettünk be. Szerencsések voltunk, mert jó hatással volt rájuk minden biztató szó. Végig vezetve nyertünk. Még sok a ki nem kényszerített kihagyott dobás és az eladottakat is csökkenteni kell, de már kezdjük kialakítani a stílusunkat.” - vélekedett a mérkőzés után Nagy Ágoston.

Highlights a mérkőzésről:

https://youtu.be/R_frOWncYSQ

Halász Ákos interjú:

https://youtu.be/2RMP0GTxVnA


Az alábbi linken követhetitek a csapat programját:

http://primabasket.hu/Calendar/Index?type=program

Illettve ezen a linken a Prima Naptár is letölthető:

https://drive.google.com/file/d/1RqLQXskp4NyGc_13EsFZUC-7QY4UEzQr/view?usp=drivesdk

#PrimaBasket 🐏#RamCity #basketball 🏀#Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra