Vereség a nyitányonRemek első negyed után nem sikerült a jó folytatás és végül a Miskolc húzta be az év első mérkőzését.MEAFC-Miskolc vs BKG-PRIMA Akadémia

96 - 86

(12-25; 31-18; 23-21; 30-22)

PRIMA: Allen 12/3, Nagy Be. 13/6, Nagy Bo. 31/18, Reizer 6, Nagy S. 11/9 cs.: Meleg 2, Hegedűs 8, Laman 3/3, Fekete, Halász, Szeleczki, Püspök.


Kiválóan kezdte csapatunk a 2019/20-as bajnoki évet. Klubunk kapitányának, Bobinak a vezérletével szép támadások és stabil védekezés volt a jellemző ebben a periódusban.

A második etapban magára találtak a miskolci fiatalok, lendületet szereztek s a nagyszünetre kiegyenlítették a mérkőzést.

A harmadik felvonásban egy fej-fej melletti párharcot láthattak a kilátogató nézők. Váltva estek a kosarak, hol kifejezetten szellems, hol kevésbé jó megmozdulások jellemezték ekkor a mérkőző feleket. Csapatunk a fiatal Simi játékára támaszkodott, aki néhol hármassal, máskor egy gólpasszal jeleskedett. Két pontos hátrányból várhattuk a végső felvonást.

Ebben a játékrészben a miskolci alakulat gyors kosarakkal és domináns lepattanózással meglépett tőlünk, 13 pontos előnyre tettek szert. Mondhatni ebben a negyedben végig próbáltunk közelebb zárkózni az ellenhez, de sajnos ezt most kevesebb sikerrel tettük. A végjátékban még Ricsi illetve Bobi hármasaival egy utolsó rohammal próbálkoztunk, de ez a mai győzelemre nem volt elég. A végén 10 pontos vereséget szenvedtünk.

Statisztika:

http://netcasting.webpont.com/?hun2a_365

Nagy Botond Ágoston értékelt a mérkőzést követően:

https://youtu.be/pAaJcZ0HB9w


A következő bajnoki fordulóban már hazai közönség előtt mutatkozhatunk be, október 06-án 17:00-kor a Pécs együttesét fogadjuk a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban!

Hajrá Prima! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏#RamCity #basketball 🏀#Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra