Beharangozó vs PVSK-CARGATEOktóber 06-án (vasárnap) 17:00-kor a Pécs együttesét fogadjuk Szigetszentmiklóson.Idén először lépünk pályára hazai környezetben s ezt a fiatal pécsi alakulat ellen tesszük meg. Ők is — csak úgy, mint mi — vereséggel kezdték a 2019/20-as bajnoki esztendőt. Így feltehetően mindkét csapat szeretne bizonyítani, hogy az első forduló csak egy szezon eleji botlás volt.

A vendégek Nagykőrösön indították a B csoportos évet, ahol egy végig izgalmas mérkőzésen, javarészt pécsi vezetés után 88-84-re alulmaradtak. Azon a találkozón hat játékosuk is legalább 10 pontot szerzett, tehát készülni kell arra, hogy bizony ez egy több lábon álló társaság lehet.

A mieink a nyitófordulóban Miskolcon kezdték a bajnoki évet, ahol egy roppant jó kezdés után végül nem sikerült az idegenbeli bravúr. — Cikk: http://primabasket.hu/Post/Details/212 — Ezt követően egy hét szünete volt a fiúknak, majd a múlt hét végén a Hepp Kupában arattak magabiztos győzelmet, amit lehet egy amolyan főpróbának tekinteni a hazai bemutatkozás előtt. Akkor Nagy Ágoston bőven lehetőséget adott mindenkinek, hiszen 12 játékosunk lépett pályára és nem is akárhogy, mind a 12-en találatot is szereztek. — Cikk: http://primabasket.hu/Post/Details/215 — A kupabeli siker mindenkinek önbizalmat adhat ahhoz, hogy jó ritmusban és szellemes játékkal megszerezzük az idei első bajnoki győzelmünket!


Szeretettel várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt vasárnap 17:00-kor a Pécs ellen a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban!


2019/2020 szezonbérlet

http://primabasket.hu/Berlet/Index

Hajrá Prima! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra