Beharangozó vs MTK-Elite BasketPénteken 19:15-kor idegenben lépünk pályára az MTK csarnokában Törökbálinton.Ami a közös múltat illeti, a 2018/19-es szezonban csak az alapszakaszban játszottunk az MTK-val. Ezen a két találkozón sikerült csapatunknak győztesen elhagynia a pályát. Otthon 96-61-re, míg idegenben 59-76-ra nyertünk.


A jelenleg két győzelemmel álló MTK-Elite Basket együttese az előző fordulóban a Nagykőrösi Sólymokat múlta felül idegenben 68-77-re. Azon a találkozón a Jakab-Takács páros nyújtott kiemelkedőt. Ahogyan nálunk is, úgy az MTK-nál is voltak változások, már ami a  játékoskeretet érinti. Két új “fiatal” és egy belső poszton bevethető kosarast is igazoltak a nyáron a törökbálintiak, de lényegében a csapat magja egyben maradt.

Mint ismeretes, a mi fiaink az előző héten győzelemmel folytatták a bajnokságot a pécsi fiatalok ellen, — cikk: http://primabasket.hu/Post/Details/218 — ekkor légiósunk Nick, egy káprázatos teljesítménnyel rukkolt elő. Feltételezhetően a héten egy nehezebb feladat előtt áll csapatunk, hiszen egy 2-0-ás mérleggel álló klub otthonába utazunk, de biztosan ki lehet jelenteni azt, hogy szeretnénk folytatni a múlt heti győzelemmel megkezdett utat.


Hajrá PRIMA! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra