Beharangozó vs Bajai Bácska FKEVasárnap hazai pályán 17:00-kor lépünk pályára, ahol a Baja együttesét fogadjuk.A bajaiak jelenleg a tabella 6. helyén táboroznak 3-2-es mérleggel. Legutóbbi fellépésük során a veszprémieket fogadták hazai pályán. Azon a mérkőzésen a hazaiak szinte végig vezettek, de a vendégek akkor kiénekelték a sajtot a szájukból s egy izgalmas végjátékban megverték a Bácskát. E találkozón a Pongó-Jakab-Vukicevic-Ágfalvi négyes 10 pont fölött termelt. Ha viszont az eddigi mérkőzéseiket nézzük, akkor a Jakab-Pongó-Nagy hármas a “pontérzékeny trió”. Amit a számok még mutatnak az az, hogy 5 mérkőzés után a bajaiak kapták a legkevesebb pontot (357 pont). A másik oldalról nézve viszont a jó hír az, hogy a Kosok dobták a legtöbbet (478 pont).

A héten a Bácska még játszik egy kupamérkőzést a Bonyháddal kedden 18:00-kor. Akit érdekel ez a találkozó, az a www.hunbasket.hu/elo oldalon nyomon tudja követni a soronkövetkező ellenfelünk mérkőzését.

Csapatunk két napja idegenben továbbjutott a Hepp Kupában, s ezzel beverekedte magát a legjobb 16 közé (cikk: http://primabasket.hu/Post/Details/230). Mint ahogy azt Benji a Kaszások elleni mérkőzést követően elmondta (video: https://youtu.be/0VXWowvjMDU), cél, hogy vasárnap 17:00-kor Szigetszentmiklóson megverjük a Bajai Bácska együttesét!


Szeretettel várunk minden kedves szurkolót!

Hajrá PRIMA! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra