Elvéreztünk a TF-BP ellenEgy rettenetesen rossz első negyed után a folytatásban “feltámadtunk”, azonban a második félidőben az első negyedbeli arcunkat mutattuk.TF-BP vs BKG-PRIMA Akadémia

101-71

(34-14; 16-28; 21-14; 30-15)

PRIMA: Allen 10, Hegedűs 2, Nagy Be. 8/6, Nagy Bo. 28/6, Nagy S. 4 cs.: Bán 8/6, Meleg, Armaghani 6, Szeleczki, Laman, Püspök, Reizer 5


Az első negyed úgy kezdődött, ahogy a kupamérkőzést abbahagytuk. Nem sok védekezéssel... Ez meg is mutatkozott abban, hogy 30 pontot engedtünk az ellenfélnek.

A második felvonásban sikerült rendezni a sorokat és a Nagy fivérek vezette rohammal sikerült felzárkóznunk, s a félidőben már csak 8 ponttal vezetett a hazai gárda.

A második félidőben azonban nem tudtunk megújulni sem védekezésben, sem támadásban, s ennek köszönhetően a különbség csak nőtt.

Végül egy nem szép 30 pontos vereségbe szaladtunk bele.


Ami történt, az megtörtént. El kell felejteni és a jövőre koncentrálni! Cél, hogy a hátralévő mérkőzésekből minél többet megnyerjünk s biztosítsuk a helyünket a rájátszásban. Ez nem lesz egy egyszerű feladat ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben, de ettől szép is ez.

Statisztika:

http://netcasting.webpont.com/?hun2a_480

A mérkőzést követően Meleg Károly értékelt:

Hamarosan...

Highlights:

Hamarosan...

Hajrá PRIMA! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra