Nem sikerült a bravúrVereség Budafokon, így egyre nehezebb szituációban...Budafok vs BKG-PRIMA Akadémia

90 - 79

(17-15; 18-24; 25-16; 30-24)

Prima: Meleg, Armaghani 12, Nagy Be. 18/12, Nagy Bo. 24/18, Reizer 6 cs.: Bán 6, Hegedűs 7, Szeleczki 4, Püspök, Nagy S. 2


A mérkőzésen nélkülöznünk kellett légiósunkat, Nicket, melyre egy későbbi cikkben kitérünk...

Ismét rosszul kezdtük a mérkőzést (8-0), de Benji egy hármassal  eindította a kocsinkat. Próbáltunk felzárkózni főleg Ármin, Roli és Benji vezetésével, de a hazaiaknak volt válasza. Ezt követően Hege kettessel, Bobi hármassal, majd Hege büntetőkkel egalizált (15-15). A negyed azonban Lados közelivel és -2 ponttal zárult.

A folytatásban Benji és Szele kosarainak köszönhetően partiban voltunk (21-21). Ekkor Siklós hármasára Bobi felelt triplával, majd Benji közeliével átvettük a vezetést. Majd Bobi újabb hármasával elléptünk (24-29). Ezután lényegében váltva estek a kosarak, hazai oldalon megoszlott, hogy ki szerzett pontot, kis túlzással egymást váltották a játékosok, míg nálunk Benji és Ármin váltak vezérré. A félidőben 35-39-re vezettünk.

Sajnos a számunkra úgy tűnik kritikus harmadik negyedben újfent csak beragadtunk. Hat perc alatt mindössze három pontot szereztünk, Roli egy közelit, Hege egy büntit.  Em úgy az ellenfél, akik szorgosan gyűjtötték a pontokat, s a 27. percben már 7 ponttal vezettek (49-42). Ekkor Bobi villant, két hármassalm egy középtávolival jelentkezett, de a budafokiaknak volt válasza Kiss, Horváth és Jilling révén (56-50). Benji süllyesztett el egy hármast, majd Szele egy ziccert, egy pontra zárkóztunk. A negyed végén Varga büntetőzött kétszer is és így 5 pontos hátrányból vártuk a záró felvonást.

Fehér és Varga duóját nem tudtuk megéllítani, Árminnak voltak pontjai, de így is nőtt a különbség (69-58). Roli és Tibi villantak, de a vendéglátók mindenre tudtak reagálni. Sajnos hiába próbálkoztunk több dologgal is, ezúttal nem jártunk sikerrel és végül a budafoki gárda aratott győzelmet 90-79-es arányban.

Statisztika:

http://netcasting.webpont.com/?hun2a_498


A mérkőzést követően Nagy Benedek értékelt:

https://youtu.be/POwP7NXD-3E

Highlights:

Hamarosan...Vissza a főoldalra