Beharangozó vs VasasAz alapszakasz utolsó derbije következik szombaton.A Vasas Akadémia látogat hozzánk. Ők jelenleg a tabella 6. helyét foglalják el 15 győzelemmel és 10 vereséggel. Az előző mérkőzésüket a Salgótarjánnal vívták, ahol kikaptak 67-65-re. Akkor Moravcsik, Medve, Krasovec és Boros jutottak el legalább tíz pontig.


Mi a Miskolccal játszottunk idegenben. Kapcsolódó cikk


Vélhetően ez egy izgalmas meccs lesz, ami esetleg főpróbája lehet a jövő héten kezdődő nagy menetnek. Minek következtében számunkra már komolyabb tét nélküli a mérkőzés, így többféle forgatókönyv is elképzelhető. Az viszont bizonyos, hogy Dr. Nagy Ágoston legénységének ez az utolsó lehetősége arra, hogy egy jó (esetleg későbbi) ellenféllel szemben készüljenek a soron következő 1,5-2 hónapra.


A rájátszásról röviden:

Az már biztos, hogy a Budapesti Honvéd SE-el találkozunk a legjobb nyolc között először. Az viszont, hogy ki a másik két együttes az águnkon egyelőre rejtély. A szombati mérkőzésünk, valamint a MAFC-Veszprém, PVSK-Salgótarján párosítások eredménye fogja eldönteni, hogy hogyan is alakul az alapszakasz végső sorrendje.

A playoffban egy ágon van a tabella 1-8., 4-5., illetve a 2-7., 3-6. helyezettje.


Élő közvetítések:

Szombaton: PRIMA vs Vasas

Vasárnap: MAFC vs Veszprém


PRIMA Shops

Hajrá PRIMA! Hajrá Batyi!

#PrimaBasket 🐏 #RamCity #basketball 🏀 #Szigetszentmiklós #Debrecen #BatyiCsaladVissza a főoldalra