Alapszakasz második!

Az NB II keleti csoportjában a Kosok megszerezték a második helyet, amellyel továbbjutottak a rájátszásba!

Az alapszakasz küzdelmei során a Kosok 12 győzelmet szereztek, s 4 alkalommal maradtak alul.

Marosi Ottó keleten a negyedik legjobb dobó volt 20,63 ponttal. Pali Dávid szintén Top 10-be dobta magát, 13,69 ponttal a kilencedik helyet csípte meg a rangsorban. Wu Yuan-Sheu 12 ponttal a 13., Albukai Belal pedig 11,21 ponttal a 14. helyen végzett.

Ha az összes dobott pontot nézzük, akkor Ottó volt a gólkirály 330 ponttal. Wu 180-al a kilencedik, Dávid 178-al a tizedik helyen zárt.

A kétpontosokból Ottó dobta a legtöbbet a mezőnyben, 140 darabot. Wu 73 bedobottal a nyolcadik volt, Belal pedig 61-el a tizedik.

A csapatunk hárompontos felelőse Dávid volt 44 darabbal, ezzel holtversenyben lett első a csoportban. Dosymbiek Jomart 16 darabbal a hatodik helyre ért fel.

Ottó büntetőzésben is elcsípte a dobogót, 50 bedobottal “bronzérmes” lett. Wu 31 darabbal a nyolcadik legtöbbet dobta be, míg Mugamba Timothy 18-al a tizedik hely tulajdonosa lett.

Büntetőszázalékban Ottó 71,43 százalékkal a második legpontosabb volt. Wu a nyolcadik lett, 46,97 százalékkal.

A negyeddöntő párharcok során két mérkőzést rendeznek, ahol a “gólkülönbség” fog dönteni. A Kosok ellenfele a TFSE lesz, akik az NB II közép A csoportot megnyerték 16-2-es mutatóval. A budapesti rájátszás során a második helyen fejezték be a harcot, 11 győzelemmel és 5 vereséggel. A rájátszásban Vígh, Vámos és Keresztesi értek el átlagosan legalább 10 pontot.

Az első mérkőzést ezen a héten játszák a csapatok, a jövő héten pedig a visszavágót.

A másik hat csapat a legjobb nyolc között: PTE-PEAC, NEOsport-Kozármisleny, Honvéd Ludovika SE, TF-BP U23, Közgáz SC és DSK/B

Hajrá Kosok! Hajrá Batyi!

Nézz szét a Shopban!

Támogasd a Kosokat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email