Szép búcsú

Pali Dávid nehéz szívvel ugyan, de szögre akasztja cipőjét.

Dávid hosszú évek óta volt alapembere az NB II-es csapatunknak. Sokszor szemet gyönyörködtető játékkal szórakoztatta a PRIMA szimpatizánsokat. Az elmúlt hat évben nem egyszer fordult elő, hogy kegyetlen módon sorozta meg az ellenfél gyűrűjét. Ha az idei békési vagy nyíregyházi meccsre gondolunk, akkor sokaknak rémálma van a Batyis Shooter-től, hiszen előbbin kilenc, utóbbi pedig nyolc hárompontost is elsüllyesztett a gyűrűben.

Nézzük meg egy kicsit közelebbről a számokat. A 2018/19-es szezonban 15,7 pontot átlagolt, s meccsenként 3,9 távolit hintett. A “Covid-szezonban” 17,4 pontot termelt, 3,7 hármassal. 2020/21-ben 12,4 pont és 2,9 hármas. 2021/22-ben 9,6 pont és 2,2 hármas. 2022/23-ban 14,9 pontot tett a közösbe és újra több mint három hármast meccsenként, 3,2-t. Az idei évben  mérkőzésenként 13,7 pontot dobott és átlagosan 3,4 hárompontost. Nem véletlen tehát, hogy veszélyes dobóként tartják számom Dávidot!

Ami a búcsút illeti, az idei évben is egyik vezére volt a csapatnak, s egy igen impozáns eredményt sikerült elérni. Megszereztük a keleti ezüstérmet, s az ország legjobb nyolc csapata közé tartoztunk az NB II-es mezőnyben. Dávid ismét sikerrel vette a küzdelmet Góliát ellen.

Gratulálunk és köszönjük szépen a sok boldog és felejthetetlen élményt! Sok sikert kívánunk életed következő fejezetében!

Nézz szét a Shopban!

Támogasd a Kosokat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email