SZÜLINAPI GYŐZELEM

Bálint születésnapján arattak a Kosok nyolcpontos győzelmet Cegléden!

CKE vs BKG PRIMA Akadémia

68 -76

(15-24, 22-19, 7-19, 24-14)

PRIMA: Nshimba 8, Nagy Be. 3/3, Büki 8/6, Newman 14/3, Nagy Bo. 29/15 cs.: Csomós 6, Kanyó, Béres, Szeleczki, Szabó 2, Bartos 6

Jake kettesével indult a derbi, de Csaba réven érkezett a válasz. Csorvási büntetőire Bobi felelt, majd fiatal reménységünk Lóri emelt be egy hármast, s ezzel el is indult a Kos roham. Joel kettese után Jake “vert be” egy triplát, majd egy ziccert (4-14). Csaba büntetői után Bobi is távolit eresztett be. Dragasevic és Csorvási révén igyekeztek zárkózni a hazaiak, de Bobi újabb hárompontost dobott (10-20). Ekkor azonban Dragasvicnek volt válasza. A szülinapos Bálint, remek lepattanó után villant közelről. Orgona ziccere után még Bobi dobott két büntetőt (15-24).

A második etap Csomi ziccerével kezdődött, melyre Dragasevic dobott hármast. Joel ziccere után Olasz volt pontos a vonalról, de Benji révén érkezett az újabb tripla (20-31). Olasz és Horváth indított hazai rohamot, melyet Bobi igyekezett közelivel megtörni. Csaba és Velkey is pontokat szereztek, s négy pontra zárkóztak fel (29-33). A negyed derekán azonban ismét lendületbe jött a Batyi. Csomi, Jake és Lóri is közelről voltak hatékonyak (29-39). Jake és Herendic váltottak kosarat. Csorvási villant közelről, melyre Bobi középtávolról felelt. A félidőt azonban egy hazai futás zárta, s végül hatpontos lett az előny a nagyszünetre (37-43).

A folytatás kicsit lassabban indult be. Az első találat Bobi nevéhez fűződik egy triplából. Herendic ziccert dobott, majd Lóri is beemelt egy újabb triplát (39-49). Bobi folytatta a sort, Csaba kettessel reagált. Olasz büntetője után Bálint ziccerezett, majd még egyet dobott (42-56). Jake büntetője után kisebb “gólcsend” következett. Bobi törte meg egy távolival, 18 pontosra nőtt az előny (42-60). Olasz büntetőire Csomi kettessel felelt, s 18 ponttal vezettünk 30 perc után.

A negyedik negyed egy picit körülményesen indult, s a hazaiak ki is használták. Horváth és Csaba kosarai után Joel villant (49-64). Horváth és Olasz pontokat szereztek, Bobi büntetőt (53-65). Jake és Olasz büntető párbaja után Joel újabb közelit tett a helyére (55-69). Következett az utolsó hazai roham. Csorvási, Horváth és Csaba szereztek kosarat (60-69). Válaszképp Bobi büntetőzött (60-73). Csaba 2+1-es kosara után Bobi újabb büntetőt dobott. Velkey hármast dobott, Csaba ziccert, a Kosoknál Máté felelt egy ziccerrel, s ezzel be is állította a végeredményt (68-76).

Statisztika

Nézz szét a Shopban!

Támogasd a Kosokat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email